Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Incababy

Az Incababy márka nemzetközi forgalmazójaként egy ausztriai központú multikulturális vállalat vagyunk, amely elhivatott a prémium minőségű, valamint a vezető formatervezésű és színvilágú európai babatermékek képviselete iránt.

Valamennyi termékünk Európában készül kiváló minőségű és szigorú tanúsítványokkal rendelkező bababarát alapanyagokból. Hiszünk benne, hogy a gyermekeknek csak a legjobbat szabad nyújtanunk minél inkább szélesebb és elérhetőbb körben, hogy a prémium minőség ne legyen kiváltság.

A természetes alapanyagokat részesítjük előnyben, szem előtt tartva környezetünk védelmét és hosszú-távú fenntarthatóságát.

Filozófiánk, hogy az emberiség által eddig felhalmozott tudást és tapasztalatot nem érvényteleníteni kell, hanem továbbfejleszteni a mai kor igényeinek megfelelően, a modern technológia segítségével.

Ennek megfelelően megalkottuk gyermekhintáinkat, amelyek célja a modern európai design és technológia, valamint a több ezer éves dél-amerikai hagyomány ötvözése. A világ különböző pontjain eltérő gyakorlatok alakultak ki a gyermekek nevelésére, fejlesztésére, zavartalan pihenésük biztosítására. A természeti népek különösen praktikus eszközöket dolgoztak ki az évezredek során. Az európaitól eltérő szemléletük nemcsak nagyon hatékony, hanem rendkívül egyszerű megoldásokat is eredményeztek - mindezt a környezettel teljes harmóniában, természetes alapanyagok felhasználásával.

Az Incababy hintái és kiegészítői ezt a hagyományos tudást felhasználva kínálnak modern, de tradicionális alapelveken nyugvó bevált, minőségi termékeket.

Rendezés:
Az oldal tetejére