Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.590 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Arianna
Szállítási díj: 1.789 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 11.
Elérhetőség: Utolsó 5 db raktáron

Arianna Bébizsepi

2.590 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Miért kell a Bébizsepi:

A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Ebben a korban a legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek képtelen kifújni az orrát. Sőt, időbe telik, míg a csecsemő megtanul szájon át lélegezni. A felgyülemlett  váladék „kijönni nem tud”, ezért a visszacsorgó váladék tovább fertőz. Felsőlégúti megbetegedésként a nátha fül-, és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele. Az Arianna Bébizsepi kiválóan alkalmas erre a célra. Természetesen  az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell megállapítania.  A váladékszívás  a szakorvosi kezelés kiegészítését,  a légzés javítását, valamint a nátha szövődményeinek  megelőzését szolgálja.

1. Károsíthatja-e  az orrszívás az orrnyálkahártyát?

Természetesen nem károsítja a készülék semmilyen formában az orrnyálkahártyát. Amikor az első készülékünk az Orrszívó-porszívó több, mint 20 éve forgalomba került, akkor nem csak az orvostechnikai intézet vizsgálta be, de tesztelték a Bécsi Gyerek Klinikán és a Németországi TÜV SÜD intézetben is.

2. A szíváserősséget  tényleg a készülék állítja be?

A maximális szíváserősséget  minden esetben a készülék kontrollálja. Tehát bármilyen erősségű a porszívó, a maximális szívóerőt a készülék minden esetben beszabályozza. Ez a szívóerő, az egészségügyben  használt váladékszívógépek szívás erejének körülbelül a felét éri el. Tehát az anyuka semmi esetre sem tud „rosszul” szívni.

Amennyiben a porszívó szabályozható,  akkor egy kisebb teljesítményre  való visszaállás (de min. 1000-1200 Watt) azt eredményezi, hogy a porszívó az alacsonyabb fokozaton halkabb üzemmódú. Ezzel a technikával az Orrszívó-porszívónak nem a porszívó maximális teljesítményéből  kell visszaszabályozni.  Ezért az orrszívás csendesebbé válik. Ha a porszívó nem szabályozható, úgy is csökkenthető a porszívó teljesítménye, ha kinyitják a porszívócső szárán a „csúszkát”. Ezzel a technikával a porszívó teljesítménye 10-15%-al csökkenthető.

Tehát a lényeget megismételve, bármilyen teljesítményű porszívóval használható a készülék anélkül is, hogy a porszívó szíváserősségéhez hozzányúlnánk.

Halkabb, esetenként praktikusabb  ha a nagy teljesítményű  porszívót kisebb fokozaton üzemeltetik. Arra azért ügyelni kell, hogy a minimális szívóerőt 1000-1200 Watt alá ne vegyék, mert ez alatt a készülék nem éri el az optimális szívóerőt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére